Portoendring - Azolver

Portoendring

1. januar 2024 endrer Posten Norge portotakstene. Innen denne dato må din frankeringsmaskin oppdateres med nye takster.
De nye takstene er nå tilgjengelige, så du kan laste ned de nye portotakstene i dag!

For at din frankeringsmaskin skal skrive ut korrekt porto i 2024, må du laste ned og installere de nye portoprisene for å unngå straffeporto.

Oppdateringen gjøres via den vanlige Intellilink-tilkoplingen mot vårt ladesenter.

Når du skal lade frankeringsmaskinen med ny porto eller gjøre en saldoforespørsel, vil systemet samtidig fortelle deg at en oppdatering er tilgjengelig for nedlasting.

Utfør prosedyren og følg beskrivelsen på skjermen, og de nye takstene lastes ned og ligger i ”dvale” frem til 1.januar 2024. Mer behøver du ikke å gjøre. Fra denne dato får du automatisk riktig porto.

Alle priser er inklusive mva.

Du kan laste ned fullstendig oversikt over endringene her.

Prisliste for post frankert med frimerker og frankeringsmaskin

Prisliste for Rekommandert brev – frankert med frankeringsmaskin eller frimerker

Det lønner seg å bruke frankeringsmaskin. Hver gang du fyller din frankeringskonto plusser Posten automatisk på 20 % bonus av innbetalt beløp.

DM50
Dette er det du må gjøre:

1. På hjemskjermen trykk knappen “Meny”
  2. Trykk på pil opp eller ned til “Koble til Pitney Bowes”
  3. Trykk “Ja/Enter”
  4. Oppdatering klar, trykk “Ja/Enter”

DM90i/DM110i/160i/220i
Dette er det du må gjøre:

1. På hjemskjermen trykk på knappen “Lade porto”
  2. Velg “Sjekk saldobalanse”
  3. Ved spørsmål om lade porto trykk på nei-knappen (Rød)
  4. Velg “Oppdatere nå”

DM300c/DM400c
Dette er det du må gjøre:

1. På hjemskjermen trykk på knappen “Lade porto”
  2. Velg “Sjekk saldobalanse”
  3. Når maskinen er tilkoblet ladesenter, velg “Fortsett”
  4. Maskinen søker etter oppdateringer
  5. Velg “Oppdater nå”

Connect+ 1000/2000/3000
Dette er det du må gjøre:

1. Trykk på “Hjemskjermen”
  2. Trykk på ikonet “Takster og tillegg!”
  3. Finnes ny oppdatering mer filen og trykk på “Last ned oppdatering”
  4. Når nedlastningen er ferdig, trykk på “Installer nå” og følg instruksjonen på skjermen

Velger du riktig frankeringsmaskin for din bedrift sparer du penger … dag etter dag … brev etter pakke etter brev. Du sparer porto enten du sender ett eller flere hundre brev om dagen og får en rimelig kontormaskin som faktisk over tid, betaler seg selv.

Vi leverer frankeringsmaskiner tilpasset bedrifter av alle størrelser.

Hva er fordelene med frankering

Driver du en liten bedrift eller jobber hjemmefra?

Om det er tilfelle kan du spare mye penger i porto ved å bytte fra frimerker til frankering.

Pitney Bowes DM50 frankeringsmaskin gir deg tilgang til alle postens rabatter, når det passer deg. På størrelse med et A4-ark, tar den liten plass og er den perfekte frankeringsmaskin for ethvert lite kontor som sender opp til 20 brev eller pakker per dag.

Spar penger med frankering

Etter 1. januar 2021 er selve prisen for frankering og frimerker den samme. Men når du laster ned porto på din frankeringsmaskin, får du 20% portobonus uansett beløp du laster ned. Laster du ned 1000 kr i porto, vil du få 1200 kr tilgjengelig i porto på din maskin.

Den innebygde vekten sørger for at du har alltid korrekt porto tilgjengelig og slipper overforbruk og straffeporto. Du sparer porto enten du sender ett eller flere hundre brev om dagen og får en rimelig kontormaskin som faktisk over tid, betaler seg selv.

DM50 frankeringsmaskin er også basert på Pitney Bowes’ frankerings- teknologi «IntelliLink», som er en automatisk kobling til internet via en kommunikasjonslinje. Det gir deg rask tilgang til portotakster, opplading av porto, automatisk justering av portotakster og oppgradering av programvare.

Bestiller du din DM50 frankeringsmaskin på nettet, slipper du også avgift på portoladning og justering av portotakster.

Spar tid med frankering

Det virker enkelt å bruke frimerker. Men med frankeringsmaskin slipper du køer på postkontoret og du vil alltid ha tilgjengelig porto. Frankeringen går også mye raskere å gjøre enn frimerker.

Etter du har frankert posten, kan du enkelt poste brevene på nærmeste postkontor, i en postkasse eller benytte en av de mange post i butikk tilbudene man har tilgjengelig.

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.