DM90i Frankeringsmaskin

Logo og reklametrykk

Teknisk support.

Logo og reklametrykk

Den nye frankeringsmaskinen din kan trykke et reklamebudskap eller en firmalogo på konvolutten samtidig som den frankerer.

Konvolutten du sender er antakelig det første en mottaker legger merke til og med et reklametrykk kan du på enkel måte få oppmerksomhet om din bedrift. Logo eller reklametekst printes på feltet til venstre for frankeringstrykket. Bruk gjerne dette feltet til forskjellige budskap som ”God Jul”, ”God påske”, reklametekst, bilder etc.

1. Velge standardlogo
Velg en av våre standardmeldinger som ligger i maskinen (God Jul osv.). Se «Velge/endre reklametrykk»

2. Lage en logo selv
Du kan lage en logo selv, eller vi kan hjelpe deg. Gå til Min Side og lag din egen logo gratis for nye kunder og for eksisterende kunder som kjøper ny maskin. Leveringstid ca. 5 dager. Gå deretter til «Last ned logo».

Reklametekst eller bedriftens egen logo er en enkel og rimelig måte å profilere seg på.

Last ned logo

Merk: Bruk din vanlige dataforbindelsen til ladesenteret for å laste ned logoen din.

1. Trykk én gang på «Meny».
  2. Trykk på side ned-tasten ▼ to ganger, og velg ”Koble – ladesenter”.
  3. Velg skjermmeldingen ”Opplaste/nedlaste”.
  4. Følg instruksjonene på skjermen. Meldinger og instrukser vil avhenge av din forbindelse til ladesenteret – PC eller analog linje.
Velg en logo
  1. Trykk på knappen «Stemplingsmeny»
  2. Velg skjermmeldingen «Kun rek. og tekst»
  3. Velg skjermmeldingen ”Velg en reklame”.
  4. Bruk side ned ▼- / side opp ▲-tastene til å bla oppover og nedover og velge reklame.
  5. Avslutt med OK.
Last nSkriv ut logoed porto
  1. Trykk én gang på «Stemplingsmeny»
  2. Velg skjermmeldingen ”Kun rek. og tekst». Skjermmeldingen ”Logoutskrift” etterfulgt av et tall eller en tekst vises. Velg tekstmeldingen.
  3. Velg skjermmeldingen ”Velg en logo”.
  4. Velg den logoen du ønsker.
  5. Sett inn en konvolutt eller en etikett. Logoen skrives ut.
  6. Trykk på HJEM for å fullføre.