Retail - Azolver
 • Enkle systemer for kompliserte behov

  Enkle systemer for kompliserte behov

  Som også kutter kostnader

Velg ditt forretningsområde eller bla gjennom alle våre Retail-løsninger

 • PCKasse programvare

  Forvandle virksomheten din med PCK’s banebrytende POS-programvare! Administrer avtaler, inventar og salg sømløst, alt på ett sted.

   

 • XPOS kasseløsning

  Kasseapparat av høy kvalitet er nødvendig for en effektiv betalingsprosess. Vi tilbyr ulike nivåer av elegante, moderne kassesystemer som kjøres med en Intel® 7. generasjons I5-prosessor. Disse registrene vil dekke dine behov, med fem års garanti og kundeservice tilgjengelig 365 dager i året.

 • Kundeklubb

  Å beholde eksisterende kunder koster mindre enn å stadig tiltrekke seg nye. Å opprette et lojalitetsprogram gir kundene dine insentiver til å fortsette å handle hos deg eller bruke tjenestene dine. Send personlige produktanbefalinger, rabatter og bonuspoeng på kjøp når de blir med i lojalitetsprogrammet.

 • Info skjermer

  Digitale skilt er den mest effektive, enkle å oppdatere og visuelt tiltalende måten å formidle informasjon til kundene dine på. Vårt skybaserte digitale skiltadministrasjonsverktøy lar deg vise bilder, dokumenter, dato og klokkeslett, videoer og mer på informasjonsskjermene dine.

 • Kundebooking

  Sørg for at bookingsystemet er enkelt både for dine kunder og ansatte. Vårt bookingsystem lar dine ansatte lage timeplaner noe som maksimerer antallet tilgjengelige avtaler per dag. Kunder kan enkelt planlegge avtaler via nettsiden eller mobilappen din, og motta viktige oppdateringer fra deg via SMS.

 • Digitale hylleetiketter

  Papirvareetiketter har blitt en saga blott. Digitale vareetiketter er enklere å oppdatere, og kan endres så ofte som nødvendig ved hjelp av en datamaskin, håndholdt terminal eller mobilapp. De er mer visuelt tiltalende, tar mindre tid å endre og er mye mer miljøvennlige.

 • Self-checkout

  Det er viktig for et selvutsjekkingssystem i en detaljhandel for å skape en jevn kundeflyt, og frigjøre ansatte til å utføre andre oppgaver rundt i butikken. Azolver gir deg et plasseffektivt kassaområde komplett med en enkel å integrere kortbetalingsterminal og smart vekt for tyveriforebygging.

 • Asset tracking

  Å holde styr på eiendeler og forsendelser kan bli komplisert, men vi har en løsning. Vi bruker et elektronisk datautvekslingssystem, kjent som EDI, som gir en papirløs utveksling av dokumenter mellom forretningsforbindelser. Dette systemet tilbyr detaljert sporingsinformasjon, beregner fraktpriser nøyaktig og er kompatibelt med de fleste skrivere.

 • Nettbutikk

  Å bygge en online tilstedeværelse for butikken din tiltrekker seg flere kunder og øker salget. Vårt nettbutikkstyringssystem tilbyr flere tjenestenivåer, fleksibel prissetting, lager- og prisstyring, designtilpasning og mer.

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.