FRANCOTYP-POSTALIA KJØPER AZOLVER NORGE AS - Azolver

FRANCOTYP-POSTALIA KJØPER AZOLVER NORGE AS

mai 9, 2022

Vi vil med dette informere om at den 23. mars 2022 ble Azolver en del av Francotyp-Postalia-familien, og sluttet seg til 99 år innenfor post- og papirbehandlingsbransjen. Vi har vært FP-forhandler i enkelte land siden vi ble etablert i 2019, og har sett fordelene med å være en leverandør innenfor EU-landene. Produktutvikling og fabrikken er lokalisert i Tyskland, og FP har introdusert flere fornyede modeller enn noen annen produsent. FP-modellene er mer stillegående, er mer miljøvennlige og har et mer moderne design ved hjelp av nyere teknologi. Dette nye samarbeidet vil være et riktig valg for oss og for deg.

Hva betyr dette for deg?

Inntil videre vil alt være uforandret for deg. Vår avtale med Pitney Bowes er fortsatt gjeldende og i en periode fremover tilbyr vi maskiner fra begge produsenter. Vi tilbyr fortsatt service og support uansett hvilket forhold du har til oss og vi har like høyt nivå på kundeservice som du er vant til hos Azolver. Vi fortsetter å vedlikeholde Pitney Bowes maskiner og tilbyr reservedeler og rekvisita som tidligere.
 

Foreløpig har vi de samme e-postadresser og telefonnummer. Vårt organisasjonsnummer og våre bankopplysninger er også uforandret.

Hva nå?

Teamene i FP og Azolver samarbeider for å kunne gi våre kunder tilgang til det beste av hvert selskap sin teknologi. I fremtiden vil Azolver standardisere sitt utvalg av postbehandlingsutstyr med PostBase- og Vision-linjer fra FP. Vi vil fortsette å tilby deg profesjonelle, brukervennlige og kostnadseffektive løsninger som er tilpasset din virksomhet.

Har du spørsmål, kan du ringe eller sende oss en e-post. Vi ser frem til mange år med videre samarbeid.

#Kunngjøringer

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.