EDIPost

Edipost er en nettbasert EDI-løsning, og det eneste du trenger for å komme i gang er et brukernavn og passord! Passer for alle uansett om du sender noen få eller flere tusen pakker i året! Du får full kontroll over sendingen fra ordre frem til pakken er trygt fremme hos deg.

 • EDI I NETTSKYEN

  Fordelene med en web-basert løsning er mange. En ordinær, lokal løsning krever installasjon og kontenuerlig vedlikehold. Med EDIPost legger du fra deg alt ansvaret og kan konsentrere deg om det du kan best. Det eneste du trenger for å komme i gang er et brukernavn og passord.

  EDIPost tilbyr en løsning som gjør det enkel å komme i gang, er enkel å bruke, ikke trenger vedlikehold og er tilgjengelig over alt bare du har en internettilkobling.

 • EFFEKTIV LOGISTIKK

  EDIPost har sørget for å automatisere alle oppgavene som vanligvis er tatt hånd om av brukerene. Oppdatering av data og forhåndsmeldinger gjøres sentralt på våre servere.

  En egenutviklet utskriftsmotor gjør utskriften like effektiv som om man jobbet med en lokal løsning. Adresser kan enkelt importeres til adresseboken, og sporing gjøres fra arkivet.

 • EN LØSNING SOM VOKSER MED DINE BEHOV

  EDIPost passer like godt for små som store kunder. Abonnementene er laget slik at man kan øke pakkevolumet etter behov. Ekstra transportører kan enkelt kobles inn.
  Vi tilbyr et avansert retursystem som kan tilpasses med flere avsendere og alternative betalere.
  Ønsker du å beregne frakt og sende pakker direkte fra dine egne datasystemer, tilbyr EDIPost et rikt grensesnitt for integrasjon.

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.